Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Στα χέρια της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ η Μάντσεστερ Γ. αντί 1,6 δις λιρών

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οικογένεια Γκλέιζερ, στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ. Η λύση που αναζητούσαν και για την οποία οι οπαδοί του συλλόγου του Μάντσεστερ διαδήλωναν και εξέφραζαν την απέχθειά τους, στους...

Αμερικανούς ιδιοκτήτες, φαίνεται πως βρέθηκε. Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, η οικογένεια Γκλέιζερ έχει έρθει σε συμφωνία με την Qatar Holdings, που αποτελεί όχημα επενδύσεων της βασιλικής οικογένειας του αραβικού κρατιδίου, προκειμένου η Γιουνάιτεντ να γυρίσει σελίδα στην ιστορία της. Μάλιστα, η πηγή που επικαλείται η «Daily Express» για να αποκαλύψει την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, έχει τονίσει πως: «Η συμφωνία έχει επιτευχθεί και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωσή της».
Το ποσό του 1,6 δις λιρών που θα λάβουν οι Γκλέιζερ, σε περίπτωση που το σενάριο επαληθευτεί, θα τους αποφέρει περισσότερα από τα διπλάσια χρήματα (790 εκατ. λίρες) που είχαν δαπανήσει το 2005 για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

http://aetos-grevena.blogspot.com/