Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Το σημερινό κουπόνι

Το ιταλικό πρωτάθλημα προσφέρει τα ισχυρότερα στηρίγματα του σημερινού προγράμματος με τις γηπεδούχους Ιντερ, Νάπολι και Ουντινέζε και την τιμή της τελευταίας να δέχεται και τις μεγαλύτερες πιέσεις. Στην Αγγλία δεσπόζει το ντέρμπι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την απόδοση του διπλού να κινείται ανηφορικά....
Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr

Στο Καμπιονάτο η Ιντερ υποδέχεται την Τζένοα με την τιμή του άσου να πέφτει στο 1.35. Στο 1.35 παίζει και ο άσος της Νάπολι στον αγώνα με την Μπρέσια, ενώ ο άσος της φορμαρισμένης Ουντινέζε υποχωρεί και στο 1.20. Πιέστηκε η απόδοση της ισοπαλίας στο Κίεβο – Πάρμα, ενώ ένα προβάδισμα διαθέτουν η Σαμπντόρια στο 1.70, αλλά και η Φιορεντίνα στο 1.65 και στο 1.70. Στη σύγκρουση της Λάτσιο με την Παλέρμο ο άσος είναι φαβορί σε τιμές που φτάνουν και στο 2.00.

Στο ελληνικό πρόγραμμα ο Ολυμπιακός είναι ο επικρατέστερος σε αποδόσεις κοντά στο 1.30. Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό, αφού η Λάρισα θέλει απαραίτητα βαθμούς για να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή. Υποχωρεί ο άσος της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ προς το 2.00.

Την ευκαιρία να ξεφύγει της Αρσεναλ έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως στις αγορές το κλίμα είναι υπέρ της Λίβερπουλ και η τιμή του άσου έπεσε και στο 2.70 με το διπλό να ανηφορίζει προς το 2.40. Κινήθηκε ανοδικά και η απόδοση της Τότεναμ στο ματς με τη μαχητική Γουλβς με το διπλό να φτάνει και στο 2.35.

Στη Γερμανία, το Αμβούργο υποδέχεται τη Μάιντζ με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί σε τιμές κοντά στο 1.80. Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία είναι σε δύσκολη θέση και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην Ολλανδία τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι, όμως θέλει προσοχή αφού οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες. Στο 1.60 παίζει ο άσος του Αγιαξ στο παιχνίδι με την Αλκμααρ, ενώ πιέστηκε η Ουτρέχτη και υποχωρεί στο 1.80. Μικρή άνοδος προς το 1.65 στον άσο της Γκρόνιγκεν, η οποία δεν είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Μεγάλο φαβορί στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης στο εκτός έδρας ματς με την Σανταντέρ και την τιμή του διπλού να φτάνει και στο 1.40. Δύσκολες οι άλλες αναμετρήσεις της αγωνιστικής με τις τάσεις να είναι υπέρ της Λεβάντε που υποχωρεί στο 2.30, ενώ έγιναν κινήσεις και υπέρ των γηπεδούχων Μάλαγα και Χέρκουλες που πέφτουν στο 2.00.

Το ντέρμπι της Μαρσέιγ με τη Λιλ ξεχωρίζει στη Γαλλία με την απόδοση του άσου να δέχεται πιέσεις και να υποχωρεί στο 2.00. Ισχυρό φαβορί η Λυών που υποδέχεται την μέτρια Αρλ σε αποδόσεις κοντά στο 1.20.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα δέχτηκε πιέσεις στη Δανία το διπλό της ανώτερης Κοπεγχάγης στο ματς με τη Μίντιλαντ και την τιμή να υποχωρεί στο 1.75. Πέφτει στο 1.70 ο άσος της Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία, ενώ κινήθηκε ανοδικά ο άσος της Μπρόντμπι στο 1.60. Πιέστηκε στο 2.10 η τιμή της Σταντάρ Λιέγης στο ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο και υποχώρησε στο 2.20 ο άσος της Τουν στον αγώνα με τη Λουκέρνη στην Ελβετία.

ΠΗΓΗ http://www.kingbet.gr/

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_1267.html#more