Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Μία ανατροπή και μια… προπόνηση!

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των επαναληπτικών της φάσης των «8» του Champions League, με την Τσέλσι να κυνηγά και την ανατροπή με τη Μάντσεστερ, και την Μπάρτσα να κάνει προπόνηση στην Ουκρανία.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (21.45 - Mega)
Ο αγώνας της βραδιάς είναι αυτός που διεξάγεται στο «Ολντ Τραφορντ» και ίσως ο σημαντικότερος όλης της φάσης των «8», καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο αγγλικό ντέρμπι, στο οποίο η ομάδα του Αντσελότι θέλει να «τιμωρήσει» τη Μάντσεστερ με το ίδιο νόμισμα. Να πάρει δηλαδή το «διπλό» μέσα στην έδρα των «κόκκινων διαβόλων», ώστε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 του πρώτου αγώνα.

Βάσει βέβαια και του πρώτου αγώνα που κρίθηκε χάρη στο γκολ του Ρούνεϊ, η ομάδα του Φέργκιουσον είναι το φαβορί, αλλά σε τέτοιους αγώνες στην… ασφάλεια κρύβεται η ανασφάλεια. Κι αυτό γιατί οι Λονδρέζοι θα τα παίξουν «όλα για όλα», ώστε να «κλέψουν» το εισιτήριο των ημιτελικών από τους αντιπάλους τους και να αντιμετωπίσουν στην τετράδα τη Σάλκε (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα (21.45 - NovaSports 1)

Ένα θαύμα κυνηγάνε οι Ουκρανοί, θα έλεγε κανείς, κόντρα στην Μπαρτσελόνα μετά το 5-1 στην Καταλονία. Βέβαια, η πιο ρεαλιστική προσέγγιση της πραγματικότητας θα ήταν για τη Σαχτάρ να παλέψει για το τιμητικό θετικό αποτέλεσμα, την ώρα που η Μπάρτσα των αστέρων θα κοιτάξει τον αγώνα στην Ουκρανία περισσότερο ως προπόνηση ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Άλλωστε η πεντάρα της πρώτης βραδιάς των αγώνων δεν αφήνει άλλα περιθώρια στους Ουκρανούς, οι οποίοι πάντως μπορούν να υπερηφανεύονται για το απόρθητο της έδρας τους, το οποίο και θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν κόντρα στους Ισπανούς. Από τη μεριά της η ομάδα του Γκουαρδιόλα μπορεί να μοιάζει αδιάφορη, αλλά κυνηγά τη νίκη σε κάθε αγώνα…
gazzetta.gr



Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/04/blog-post_4650.html#ixzz1JK2KDs3o