Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Έξαλλοι με την ΕΡΤ στον Ολυμπιακό

Έξαλλοι είναι οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την απόφαση της κρατικής τηλεόρασης να μην προβάλλει σε ζωντανή μετάδοση από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος της φετινής Super League από τους Πειραιώτες.
Μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΛ και...

την ώρα που ετοιμαζόταν η απονομή του τροπαίου στους παίκτες και το τεχνικό τιμ των ερυθρολεύκων, η ΕΡΤ προτίμησε να προβάλλει το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων το οποίο κυριολεκτικά... πάτωσε, αφού συγκέντρωσε μόλις το 7% της τηλεθέασης!

Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως το αθλητικό τμήμα του καναλιού δεν είχε καμία αντίρρηση στο να προβληθεί κανονικά η φιέστα των ερυθρολεύκων! Αντιθέτως μάλιστα, ήταν κάτι που το ήθελαν αφού αυτό το γεγονός θα συγκέντρωνε τα βλέμματα χιλιάδων τηλεθεατών!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του, έψαξαν και δεν δυσκολεύτηκαν (αυτό έλειπε...) να μάθουν ποιος ήταν ο "ιθύνων νους" αυτής της, ομολογουμένως, περίεργης (αν μη τι άλλο) απόφασης της κρατικής τηλεόρασης. Πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος. Ωστόσο θεωρούν σκόπιμο να μη βγάλουν το όνομα του προς τα έξω, αλλά το σίγουρο είναι πως ο "δάκτυλος" που βρίσκεται πίσω από αυτό το παρασκηνιακό, εις βάρος του Ολυμπιακού παιχνίδι, το μήνυμα θα το λάβει...
redplanet.gr


Read more: http://www.enimerwsi.com/2011/04/blog-post_7080.html#ixzz1JzS6TaSU