Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Η αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με τον Καναδά. Μιά αξιοπρόσεκτη κλήση από τον Πανιώνιο...Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος  ανακοίνωσε, σήμερα, την αποστολή της εθνικής ομάδας για το φιλικό με τον Καναδά την επόμενη εβδομάδα στο AEL FC Arena, στη Λάρισα.

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής ομάδας:
Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Χαλκιάς, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Βαγγέλης Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Γρηγόρης Μάκος, Γιώργος Σαμαράς, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Κονέ, Παντελής Καφές, Γιώργος Γεωργιάδης.

Ευτυχώς που βρέθηκε κάποιος προπονητής και καλεί τον μελλοντικό Μπεκενμπάουερ της Ελλάδας, τον Δημήτρη Σιόβα δηλαδή... αρκεί βέβαια να βρεθεί στο δρόμο του ένας αξιόλογος προπονητής, ο οποίος θα του βελτιώσει την τεχνική επιδεξιότητα και τις επιταχύνσεις...


Πανιώνιε... το έχει η μοίρα σου να σου παίρνουν πολύ γρήγορα ότι καλό βγάζεις ..., ετοιμάσου λοιπόν για προσφορά από πολύ μεγάλη ομάδα του εξωτερικού!!!!
ΠΗΓΗ.http://sostopodosfairo.blogspot.com/